PKS Sähkösopimus

PKS Katkot

Katkot-häiriötietopalvelusta näet sähkönjakelun keskeytystilanteen ja niiden sijainnin kartalla. Palveluun kirjautumalla näet omien sähkönkäyttöpaikkojesi häiriötiedot ja voit tilata häiriötiedot tekstiviestinä tai sähköpostina sekä määritellä lähetysajat.

Muilta sivuilta löydät hyödyllistä tietoa sähkökatkoihin varautumisesta ja sähköturvallisuudesta.

Tiedotteet

 • 12.11.2019 10:07:00 Postilakko voi haitata asiakasviestintäämme lähiviikkoina

  Postilakko voi haitata asiakasviestintäämme lähiviikkoina

  Maanantaina 11. marraskuuta alkanut postin lakko hidastaa sähkönjakelun keskeytysilmoitusten perillemenoa lähiviikkoina. Joudumme jakeluverkossa tehtävien töiden takia järjestämään lyhyitä sähkökatkoksia (ns työkatkokset) päivittäin eri puolilla toimialuettamme. Näistä töistä ilmoitamme katkon piirissä oleville asiakkaille ennakkoon joko tekstiviestillä tai postikortilla riippuen siitä, kumman tavan asiakas on valinnut. Postin lakko viivästyttää ilmoituskorttien lähettämistä niin, että kortit eivät kaikissa tapauksissa todennäköisesti tule ehtimään perille ajoissa.

  Tulevat työkatkokset näkyvät ja päivittyvät kuitenkin netissä Katkot-palvelussamme. Asiakkaat voivat myös palveluun kirjautumalla vaihtaa keskeytysilmoitusten toimitustavan tekstiviestiksi, jolloin ilmoitukset tulevat perille ajoissa.

 • 11.11.2015 16:49:00 Voit ilmoittaa vikapaikan myös sähköpostilla

  Voit ilmoittaa vikapaikan myös sähköpostilla

  Jos havaitset sähkönjakelua vaarantavan puun, tai muun huonionarvoisen asian, voit ilmoittaa siitä meille myös sähköpostilla osoitteeseen: vikapaikka@pks.fi. Voit liittää mukaan myös valokuvan viasta.

Vikakeskeytykset

 • Tällä hetkellä ei ole jakeluhäiriöihin liittyvää tiedotettavaa

Tulevat työkeskeytykset