PKS Sähkösopimus

PKS Katkot

Katkot-häiriötietopalvelusta näet sähkönjakelun keskeytystilanteen ja niiden sijainnin kartalla. Palveluun kirjautumalla näet omien sähkönkäyttöpaikkojesi häiriötiedot ja voit tilata häiriötiedot tekstiviestinä tai sähköpostina sekä määritellä lähetysajat.

Muilta sivuilta löydät hyödyllistä tietoa sähkökatkoihin varautumisesta ja sähköturvallisuudesta.

Tiedotteet

 • 17.9.2020 11:01:00 Aila-myrsky tavoitti Pohjois-Karjalan

  Aila-myrsky tavoitti Pohjois-Karjalan

  Pohjoisesta lähestyvä Aila-myrsky on aiheuttanut jo jonkin verran sähkövikoja PKS Sähkönsiirron verkkoalueen Pohjois-osissa mm. Lieksan, Nurmeksen, Tuusniemen ja Juuan alueella. Sähköttömiä asiakkaita on tällä hetkellä noin 3 000.

  Myrskyrintaman edetessä voimakkaita puuskatuulia esiintyy todennäköisesti koko päivän ajan. Illalla klo 20 aikoihin voimakkaampien tuulten jakso osuu alueemme eteläosiin. Tuulet tyyntyvät yötä kohti mentäessä.

  Aila-myrsky on jo jonkin verran laantunut länsirannikon lukemista, eikä vastaavaa tuhoa näillä näkymin Pohjois-Karjalassa koeta. PKS Sähkönsiirto on varautunut häiriönhoitoon koko kumppaniverkostonsa voimin.

  Havaitusta vikapaikasta kannattaa ilmoittaa vikapäivystykseemme puh. 013 2663 900, joka päivystää ympäri vuorokauden.

 • 11.11.2015 16:49:00 Voit ilmoittaa vikapaikan myös sähköpostilla

  Voit ilmoittaa vikapaikan myös sähköpostilla

  Jos havaitset sähkönjakelua vaarantavan puun, tai muun huonionarvoisen asian, voit ilmoittaa siitä meille myös sähköpostilla osoitteeseen: vikapaikka@pks.fi. Voit liittää mukaan myös valokuvan viasta.

Vikakeskeytykset

 • Tällä hetkellä ei ole jakeluhäiriöihin liittyvää tiedotettavaa

Tulevat työkeskeytykset