PKS Sähkösopimus

PKS Katkot

Katkot-häiriötietopalvelusta näet sähkönjakelun keskeytystilanteen ja niiden sijainnin kartalla. Palveluun kirjautumalla näet omien sähkönkäyttöpaikkojesi häiriötiedot ja voit tilata häiriötiedot tekstiviestinä tai sähköpostina sekä määritellä lähetysajat.

Muilta sivuilta löydät hyödyllistä tietoa sähkökatkoihin varautumisesta ja sähköturvallisuudesta.

Tiedotteet

 • 5.6.2018 8:26:00 Viimeisetkin pienjänniteviat saataneen korjattua tämän päivän aikana

  Viimeisetkin pienjänniteviat saataneen korjattua tämän päivän aikana

  Eilisen puhurin aikaansaannosten korjaus jatkuu tänään täydellä teholla. Keskijänniteviat on saatu yön aikana korjattua, mutta aamulla kello kahdeksan aikaan vailla sähköä oli vielä 660 asiakasta. Eniten vikojen selvitystä oli jäljellä Pyhäselän, Rääkkylän ja Ilomantsin alueella. Pisimmät katkokset yksittäisillä asiakkailla ovat kestäneet noin 20 tuntia. Sääennusteen mukaan puuskainen pohjoistuuli puhaltelee torstaihin saakka, mutta itäisessä Suomessa sen voimakkuus ei todennäköisesti enää riitä aiheuttamaan merkittävästi lisää uusia häiriöitä. Vikojen kimpussa on tänään noin 70 hengen miehistö, joka saanee kaikki loput viat korjattua tämän päivän aikana.
  Kaikkia Katkot-palvelun ja tekstiviesti-ilmoitusten ongelmia ei ole saatu vieläkään ratkaistua, joten vikailmoitustekstiviestit eivät valitettavasti edelleenkään kaikilta osin toimi.

  Johdoille kallistuneita puita ei saa mennä poistamaan omin voimin, vaan asiakkaat voivat ilmoittaa sähkönjakelua vaarantavista ja kallistuneista puista sähköpostilla osoitteeseen vikapaikka@pks.fi tai soittamalla asiakaspalveluun 013 2663 900.

  Lisätietoja: Jukka Ahonen, puh. 050 512 0309

 • 4.6.2018 20:13:00 Katkot-palvelussa ongelmia

  Katkot-palvelussa ongelmia

  Vikatilannetta ei tällä hetkellä valitettavasti pysty seuraamaan Katkot-palvelusta tietoliikennehäiriön takia. Vikaa selvitetään parhaillaan. Tuuli alkaa olla tyyntymään päin ja uusia vikoja ei juurikaan enää synny, joten sähkövikoja on saatu korjattua kiihtyvällä vauhdilla. Kello 20 aikaan sähköttömiä talouksia oli jäljellä 3500.

 • 11.11.2015 16:49:00 Voit ilmoittaa vikapaikan myös sähköpostilla

  Voit ilmoittaa vikapaikan myös sähköpostilla

  Jos havaitset sähkönjakelua vaarantavan puun, tai muun huonionarvoisen asian, voit ilmoittaa siitä meille myös sähköpostilla osoitteeseen: vikapaikka@pks.fi. Voit liittää mukaan myös valokuvan viasta.

Vikakeskeytykset

 • Tällä hetkellä ei ole jakeluhäiriöihin liittyvää tiedotettavaa

Tulevat työkeskeytykset